Jelen komplet se zeleninou, rýží a jablíčkem 500g
Detailní popis produktu
Složení: 70% jelen ořez mletý, 10% rýžová kaše, 20% okurka, cuketa, zelí a celerová nať
Jelení maso patří mezi dietnější. Je velmi dobře stravitelné s nížškým obsahem tuku. Maso z jelena obsahuje vitamíny: B6, B2, B12, B3, B1 A, C. Minerály: Zinek, Draslík, Hořčík, Fosfor, Sodík, železo.
Rýžová kaše obsahuje vitamíny: E, B1, B2, B3, B5, B6, cholin. Minerální látky: Ca, P, K, Mg, Fe, Cu, Zn, Mn. Obsah živin: 8 % bílkovin, 2,1 % tuku, 5 % popelovin, 9,5 % vlákniny, 55 % škrobu.
Salátová okurka obsahuje vitamíny, především C, B1 a B2 a bílkoviny a betakaroten. Významný je obsah draslíku, který pomáhá odvodňovat organismus. Salátová okurka obsahuje také vitamín E.
Cuketa obsahuje asi 90 % vody a je bohatá na vlákninu, vápník, hořčík a karoten. Hlavně ve slupce najdeme vitamíny A, E a B. Skvěle detoxikuje organismus a podporuje činnost ledvin, střev a srdce. Cuketa je vhodná i při redukčních dietách nebo cukrovce. Pomáhá při odkyselení organismu, působí proti stresu, zvyšuje imunitu a má antibakteriální účinky.
Zelí je velmi bohatým zdrojem vlákniny, vápníku, hořčíku a draslíku. Bílé zelí je bohaté na vitamin C, také obsahuje vitamin E, kyselinu listovou a širokou škálu vitamínu B.
Jablka jsou bohatá na ovocné kyseliny a cukry. Neobsahují mnoho vitamínů, ale vitamín C v nich najdeme poměrně hojně. Z minerálních látek jablko obsahuje především draslík, hořčík, vápník, železo, fosfor a mangan. Jablka snižují krevní tlak a hladinu cholesterolu, čistí střeva a posilují imunitu.
Celerová nať je nízkokalorická, obsahuje vitamíny skupiny B, C, A. Nabízí i řadu minerálních látek, například: draslík, železo, zinek, sodík, vápník a hořčík.
Doplňkové parametry
Kategorie: | zvěřina |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.