Nativia Adult Lamb&Rice
Související produkty
Detailní popis produktu
- kvalitní dehydratované jehněčí maso
- chelátová forma stopových prvků
- chondroitin sulfát a glukosamin na podporu kloubní výživy
- juka na redukci zápachu při sběru výkalů
- prebiotika z čekanky, řepných řízků a sušené jablečné dužniny, přírodní zdroj vlákniny pro zdravé trávení
- hovězí škvarky a vepřový tuk - krmivo je přirozeně chutné
Receptura respektuje přirozené zákonitosti výživy psa. Obvyklá kombinace obilovin či brambor je nahrazena pouze kvalitní rýží. Rýže je lépe stravitelná než obilovina nebo brambora. Má pro psy lepší výživnou hodnotu a nezatěžuje organismus psa.
Složení: kvalitní jehněčí dehydrované maso 28%, loupaná rýže 27%, rýžová mouka 15%, hovězí škvarky 8%, vepřový tuk 5,5%, cukrovarské řízky sušené, jablka sušená, pivovarské kvasnice 1%, lososový olej 0,5%, čekankový inulín 0,1%, glukosamin, chondroitin-sulfát, juka 0,02%
Analytické složky: Hrubý protein 24%, hrubé oleje a tuky 12%, hrubá vláknina 3,6%, hrubý popel 7,5%, vápník 1,45%, fosfor 1,2%, sodík 0,4%
Vitamíny a minerály: Fe 205 mg (doplněno chelátem železa a aminokyselin n-hydrátem), Cu 20 mg (doplněno chelátem mědi a aminokyselin n-hydrátem), Mn 62 mg (doplněno chelátem manganu a aminokyselin n-hydrátem), Zn 128 mg (doplněno chelátem zinku a aminokyselin n-hydrátem), I 2,1 mg (doplněno jodidem draselným), Se 0,34 mg (doplněno organickou formou selenu produkovanou Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), vitamin A 18000 I.U., vitamin D3 1800 I.U., vitamin E (RRR alfatokoferol) 250 mg, niacinamid 87mg
Senzorické doplňkové látky: extrakt z ostropestřce mariánského 40 mg
Technologické doplňkové látky: antioxidanty (rozmarýnový extrakt 10 mg)
Zootechnické doplňkové látky: Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,5x109 CFU (probiotikum)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nativia |
---|---|
? Jak je velký a starý váš pes?: | dospělý pes |
? zdroj minerálních látek: | anorganický, chelátová forma stopových prvků |
? zdroj obilniny: | rýže |
zdroj: | jehně |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.